Категорії Інформація
Каси Додати подію
СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ
17 травня 2023

СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

První Patro
Dominikánská 342/19, 602 00 Brno-střed

Про подію

Завітайте на концерт Степана Гіги «Золоті Хіти» у Брно

Степан Гіга разом зі своє творчою родиною мандрує країнами, щоб розказати світу та показати, що таке справжня українська пісня. А пісня та є українською душею — доброю, затишною, привітною та з великою жагою до волі.

На цей раз народний актор України й співак Степан Гіга 4 лютого заграє знайомі мелодії своїх пісень у чеському місті Брно у клубі První Patro.Тому запрошуємо вже зараз купити квиток, щоб забронювати за собою право відвідати цей захід.

До речі, білети на концерт до Степана Гіги – то є кращим варіантом подарунка для близьких та друзів.

Більше концертів у Брно, шукайте у нашій афіші.

Знайомі хіти у новій програмі

Степан Гіга цього вечора не дасть сумувати жодній людині, яка прийде на його концерт. Бо:

  • По-перше, співак з гуртом «Друзі мої» запланував заспівати для вас свої хіти, під які вам точно захочеться співати й танцювати.

  • По-друге, за програмою «Золоті Хіти» виступлять молоді українські талановиті вокалісти, нащадки Степана Гіги – Степан Гіга молодший (відомий як STEVE G) та Квітослава Гіга.

  • По-третє, крім пісень, на концерті знайдеться місце дотепним жартам та тонкому гумору, і все це завдяки артисту розмовного жанру Грицю Драпаку.

Ба більше, ця подія має не тільки розважальний характер, а благодійний намір. Музиканти частину зібраних коштів відправлять на підтримку ЗСУ. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код